Handige links

www.kngf.nl
Website van het Koninklijk Nederlands Genootschap Fysiotherapie (KNGF). Het KNGF behartigt voor ruim 19.000 aangesloten fysiotherapeuten de belangen op beroepsinhoudelijk, sociaal-maatschappelijk en economisch gebied.

www.nvpmt.nl
Internetsite van de Nederlandse Vereniging voor Psychomotorische Therapie. De Nederlandse Vereniging voor Psychomotorische Therapie (NVPMT) is de landelijke beroepsvereniging voor psychomotorisch therapeuten.

www.faalangst.nl
Internetsite over alles wat te maken heeft met faalangst. De site bevat onder andere artikelen, boeken, videobanden, verhalen van ouders en kinderen en een rubriek test jezelf.

www.hkz.nl
Stichting HKZ richt zich op duurzame kwaliteitsverbetering in zorg en welzijn.Stichting HKZ stimuleert werken aan kwaliteit vanuit het perspectief van de consument. Centraal daarin staat het HKZ Keurmerk. Het HKZ Keurmerk bewijst én waarborgt de kwaliteit van de geleverde zorg.

www.mywaypractice.com
Website van Drs. Will van Broekhoven, psycholoog/NLP

www.epi-groep.nl
Neupsychologie (drs. P. van Nunen) en huiswerkbegeleiding (Joost Mueters).

www.dieetadviescaron-oirschot.nl
Website van Mariëlle Caron, diëtist in Oirschot met uitgebreide informatie over haar praktijk.

www.inbeeldkindercoaching.nl
In Beeld is een praktijk voor kindercoaching & counseling. Ze begeleiden kinderen die problemen ervaren in school en/of thuissituatie. Die problemen kunnen het gevolg zijn van AD(H)D, ASS (autisme spectrum stoornis), Faalangst, Dyslexie, Hoogbegaafdheid, Hooggevoeligheid enz.

www.pedicurebest.nl
Dorine Witteveen, gediplomeerd pedicure in Best. Complete behandeling met professionele nattechniek.

www.solk.nl
Onafhankelijke website waar wekelijks het nieuws rondom Somatisch Onvoldoende verklaarde Lichamelijke Klachten (SOLK) aandacht krijgt. Ook nodigen ze gastschrijvers uit die onderzoek doen of klinische ervaring hebben met SOLK.

Neem contact met me op

Meer weten of vragen over psychomotorische en psychosomatische fysiotherapie? Wellicht over gedragswetenschappen of sociale weerbaarheid. Bel of mail met Frans Bullens.

Meer info of vragen?