Psychosomatische fysiotherapie

De psychosomatische werkende fysiotherapeut heeft zich gespecialiseerd in de behandeling van spanning- of stressgerelateerde klachten, onbegrepen pijnklachten en a-specifieke chronische klachten.

De oorzaak van de klachten kan van zowel lichamelijke als geestelijke aard zijn of een combinatie van beide. Psychosomatische klachten zijn klachten die verband houden met een verstoring van in de balans. Belasting en belastbaarheid zijn niet meer in evenwicht. 

Een te hoge belasting kan zowel op lichamelijk, psychish als sociaal niveau liggen. Lichamelijke signalen worden dikwijls eerst genegeerd of verkeerd geïnterpreteerd. Kom je er maar niet achter waar die pijn of klachten vandaan komen? Dan is psychosomatische therapie wellicht een goed idee. Bel gerust met Frans voor een vrijblijvende kennismaking.

Neem contact met me op

Loopt u met stressgerelateerde klachten of onbegrepen klachten waarvan maar niet achterhaald kan worden waar ze vandaan komen? Neem contact op met Frans Bullens voor psychosomatische fysiotherapie. Het werkt! Bel gerust vandaag nog.

Contact opnemen